středa 23. února 2011

NetClub se zakladatelem Slevomatu Tomášem Čuprem

Slevové servery jsou nejviditelnější - a nejziskovější - internetový fenomén uplynulého roku. První a největší z nich na českém trhu, Slevomat.cz, založil Tomáš Čupr, mladý dravý enterpreneur se zkušenostmi z Británie. Za deset měsíců vybudoval firmu se třiceti zaměstnanci a měsíčním obratem v desítkách milionů korun.

Ve dvouhodinovém rozhovoru s Milošem Čermákem prozradil, jak to celé začalo, v jakých detailech tkví na českém internetu rozdíl mezi úspěchem a neúspěchem, jak získal 300 tisíc zákazníků, že Slevomat byl první vlastně jen o tři hodiny, jak přesně je nastaven obchodní model největšího slevoserveru a jaké má plány do budoucna.

Poslechněte si půhodinový sestřih a registrujte se na příští NetClub. Již za týden, ve středu 2. března v něm přivítáme Martina Jaroše. Viceprezident pro marketingovou komunikaci společnosti T-Mobile není žádný kroporátní suchar, ale jedna z nejvtipnějších postav českého internetu. Je mimo jiné autorem legendárních reklam s čivavami, jedovatého blogu Vosa na jazyku a také bestselleru Jak udělat kariéru - příručka kancelářské krysy.

Žádné komentáře:

Okomentovat